AFLYST! 8-ugers inversion intensiv forløb

AFLYST! 8-ugers inversion intensiv forløb

English Google Translate version here:

Desværre er Yogahuset lukket pga. Corona restriktioner indtil d. 17. january. Så denne workshop er aflyst.

Dette 8-ugers intensive forløb vil give dig alle redskaberne til at lære bl.a. en korrekt og stabil håndstand. Du vil samtidig få redskaber til albue-stand/pincha mayurasana, hovedstand, crow-pose, mayurasana og meget mere.

Vi starter ved væggen og giver dig trygge øvelser til at komme væk fra væggen og videre mod målet på en 1-minut fri håndstand midt i rummet. Det samme gælder for albue-stand, hovedstand, crowpose, mayurasana osv., hvor målet er du vil kunne holde alle disse stillinger i 1 minut uden vægstøtte midt i salen.

Opbygning af forløbet

På dette 8 ugers inversion intensiv forløb indgår du i et hold, hvor du deltager i en ugentlig workshop. Samtidig får du et 15 minutters online træningsprogram, som bør udføres 3-6 gange ugentligt.

Der er ingen krav til dit niveau inden du starter – alle kan være med. Der vil være en legende tilgang til træningen – det skal være sjovt. Hvis du er bange for at falde i enten håndstand eller hovedstand (det er vi alle – selv undertegnede), så får du en masse øvelser og tips til, hvordan du håndterer denne “frygt”. Inversioner er en vigtig del af yoga netop, fordi at du kan arbejde med denne “frygt” i din yoga-praksis. Så håndstand og inversioner vil give dig en masse selvindsigt.

Alignment, core-styrke og kontrol er en vigtig del af inversioner og yoga. Det er vigtigt at fundamentet er i orden. Så du vil deltage i træning, hvor vi langsomt og sikkert bygger sværhedsgraden op og får den korrekte teknik og forståelse fra starten. Efterhånden bliver øvelserne mere avancerede og på det tidspunkt vil du føle dig parat til dem og have de rette forudsætninger.

Undervisningen bliver varetaget af Jan Madsen, der har 12 års erfaring med at undervise i yoga og akrobatik, håndstand, inversioner osv. både herhjemme og i udlandet.

Hvor og hvornår

Forløbet starter søndag d. 9. januar 2022 kl. 14 i Yogahuset, Aalborg, Strandvejen 19, 1. sal, 9000 Aalborg. Forløbet er en serie af workshops, der ligger hver søndag eftermiddag (kl. 14-16) 8 uger frem og slutter søndag d. 27 februar.

Prisen for forløbet er 2599,- kr. og indeholder altså i alt 16 timers undervisning og dit daglige 15-minutters online trænings-program.

Derudover gives der 400,- kr early bird rabat ved tilmelding inden 15. december 2021. Altså en rabatpris til 2199,- kr., hvis du tilmelder inden d. 15. december.

Tilmeld dig forløbet her

Er du seriøs omkring at lære at stå på hænder og kunne du godt tænke dig at blive sikker i inversioner få mere core-styrke, skubbe din din yoga-praksis langt videre og komme i bedre form, så giv dig selv en tidlig julegave, invester i dig selv og dit helbred og skynd dig at få tilmeldt dig forløbet hos Yogahuset på dette link:
https://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/?course=Y342

Seneste tilmelding søndag d. 2. januar 2022. (Pris 2599,- kr.)

Seneste early-bird tilmelding inden onsdag d. 15. december 2021. (Pris 2199,- kr. – spar 400kr.!)

Har du spørgsmål vedr. forløbet kan du stille dem til Jan Madsen på tlf.: 21 96 55 69 eller skriv til: .